Wat voor show is Moordvrouw?

Moordvrouw is een programma waarin Wendy van Dijk een rechercheur speelt welke zich toevoegt aan een Fries politieteam. Het team heeft in het begin nogal wat problemen met het karakter van Wendy’s personage, aangezien ze een unieke en agressieve aanpak heeft wanneer het gaat om het oplossen van moorden en andere politiezaken. Het programma speelt zich af in Friesland, maar na seizoen twee is het niet echt meer duidelijk waar het zich afspeelt. Seizoen vier start in 2015. Oudere seizoenen van Moordvrouw kun je op onze site bekijken.

 

In het programma Moordvrouw volgen we Fenna Kremer. Ze is een talentvolle rechercheur die getraumatiseerd is door iets wat is gebeurd op haar vorige werkplaats. 8 Maanden later begint ze op een nieuwe werkplaats, denkend dat ze voldoende hersteld is. Ze gaat in de slag in Leeuwarden en met haar methodes maakt ze iedereen in haar nieuwe team kwaad, vooral omdat ze werken. Fenna’s traumatische ervaring nam plaats in Rotterdam. Ze was actief als undercover agent samen met haar collega en geliefde. Tijdens een missie is deze man om het leven gekomen en is Fenna’s karakter doodverklaard. Het team in Friesland geeft haar een nieuwe start. In de serie Moordvrouw zijn er een aantal hoofdkarakters naast Fenna. Zo heb je Carla Vreeswijk  (Fenna’s teamchef), Evert Numan (Collega Rechercheur), Menno de Waard (Politiepsycholoog), Bram Amaziam (Rechercheur in Opleiding), Simone Blok (Technisch Rechercheur en Analiste) en Liselotte van Kempen (Forensisch Rechercheur).

 

Het programma Moordvrouw is te bekijken op onze website, naast andere programma’s zoals Wie is de Mol en Divorce. Je kunt uit het menu selecteren welke herhaling van Moordvrouw je wilt bekijken en vervolgens kun je deze herhaling gratis online bekijken. Voor ieder van je favoriete programma’s die je gemist hebt kun je bij onze site terecht, zo ook wanneer je Moordvrouw gemist hebt. Onze video’s worden in goede kwaliteit afgespeeld en onze site heeft een snelle laadtijd. Bekijk video’s van Moordvrouw waar en wanneer jij wilt. De video’s op onze website kun je bovendien pauzeren wanneer jij vindt dat het nodig is. Je hoeft niet te wachten op reclames. Over reclames gesproken, die vind je niet in onze video’s. Echt waar! De reclames zijn uit onze video’s geknipt, zodat jij aan 1 stuk Moordvrouw kunt kijken wanneer jij Moordvrouw gemist hebt. Toch niet overtuigd waarom je onze website zou moeten gebruiken? Lees hieronder wat voor voordelen het bekijken van gratis herhalingen online nog meer heeft.

 

  • Nooit meer wachten op reclames. Pauzeer gewoon wanneer jij dat nodig vind en voor hoe lang jij dat nodig vind. Je drukt gewoon op de pauze knop en doet wat jij wilt doen op dat moment.
  • Je hoeft niet te wachten totdat de Tv-zender waarop Moordvrouw wordt uitgezonden het programma herhaald. Zo hoef je wanneer je Moordvrouw gemist hebt niet te wachten.
  • Soms moet je betalen om on-demand programma’s te bekijken. Dat is niet het geval wanneer je op onze site gratis online herhalingen van Moordvrouw bekijkt. Er zijn helemaal geen kosten aan verbonden. Je kunt dus zoveel Moordvrouw kijken als jij wilt.
  • Aflevering van Moordvrouw gemist die vorige week is uitgezonden? Geen probleem, onze website heeft ‘m voor je klaar staan. Aflevering van een aantal seizoenen geleden bekijken? Ook dan kun je bij ons deze herhaling van Moordvrouw gratis bekijken. Gewoon op je computer.