Waar gaat het programma Boer zoekt Vrouw over?

In het programma boer zoekt vrouw zoekt de presentatrice Yvonne voor een aantal geselecteerde boeren een geschikte vrouw (of man). Hoe het precies werkt? Er worden meerdere vrouwen/mannen gematched aan 1 boer. Deze boer gaat dan op meerdere dates en de boer en de vrouwen/mannen leren elkaar zo beter kennen. De boeren maken vervolgens iedere aflevering een keuze uit een vrouw waar ze het minste mee gemeen hebben. Zo houd iedere boer aan het einde van het seizoen een vrouw (of man) over waar ze goed mee overweg kunnen. In iedere aflevering leren ook wij de boeren beter kennen doordat ze hun persoonlijke verhalen delen.

 

Iedere aflevering is anders, maar heeft ongeveer hetzelfde format. Er worden afwisselend verhalen gedeeld door de boeren, maar we leren ook de vrouwen/mannen beter kennen doordat zij ook hun persoonlijke verhalen vertellen. Natuurlijk is er ook iedere aflevering een date te zien. Op deze date kunnen de boeren er voor kiezen om gewoon lekker te kletsen en elkaar beter te leren kennen, of om iets actiefs te doen op bijvoorbeeld de boerderij. Je wilt immers wel weten of de vrouw die je leuk vind goed koeien kan melken of kan mesten, toch? Dit kunnen we zien in de afleveringen van Boer zoekt Vrouw.

 

Heb jij Boer zoekt Vrouw gemist? Geen probleem. Je kunt verschillende afleveringen terugvinden op de officiële website van de KRO. Online een aflevering terugkijken is hier geen probleem. Het is simpel: vind de website van de KRO en ga op zoek naar een herhaling van Boer zoekt Vrouw. Je kunt een keuze maken uit de afleveringen van het hele seizoen, mits deze uitgezonden is. Afleveringen die nog niet uitgezonden zijn kun je natuurlijk helaas niet terugvinden. Wil je dus online een aflevering terugkijken? Je kunt ook op deze website terecht om een aantal afleveringen van Boer zoekt Vrouw te zien.  

 

Je kunt er ook voor kiezen om te wachten totdat de aflevering herhaald word op TV. TV herhalingen zijn echter niet on-demand. Je kunt dus niet naar een menu gaan en kiezen wanneer je de herhaling van Boer zoekt Vrouw wil kijken. Je zult moeten wachten totdat de herhaling door de KRO opnieuw word uitgezonden. Daarom is het zo handig om de aflevering online terug te kijken. Hieronder hebben we de voordelen van Boer zoekt Vrouw kijken online op een rijtje gezet:

 

  • Je hoeft niet te wachten op een TV herhaling. Je kunt gemakkelijk “Boer zoekt Vrouw gemist” intikken op het internet en zo je aflevering vinden. Kijk Boer zoekt Vrouw wanneer jij maar wilt en hoe vaak je maar wilt! Je kunt zelfs afleveringen van dit programma van vorig seizoen zien.
  • Je kunt Boer zoekt Vrouw gratis kijken op het internet. Er komen geen kosten bij kijken. Dat is pas voordelig uit. De kwaliteit is wel iets minder, maar je kunt nog steeds in HD Boer zoekt Vrouw bekijken.
  • Een TV herhaling gaat maar 1 aflevering terug. Heb jij meerdere afleveringen van het programma Boer zoekt Vrouw gemist? Je kunt ze achter elkaar bekijken op het internet. Binge watching op zijn best. Popcorn er bij en je hebt voor jezelf een leuke middag of avond gemaakt.
  • Boer zoekt Vrouw gemist? Maak je dan niet druk, op het internet kun je dit programma terugvinden. Het mooiste nieuws komt nog: er zijn geen reclames wanneer je online kijkt. Fijn! Zo kun je ongestoord Boer zoekt Vrouw kijken zonder vervelende reclames.
  • Je kunt pauzeren wanneer je wilt. Plaspauze? Geen probleem. Even wat eten? Geen probleem. Je drukt gewoon op de pauze knop en komt terug wanneer jij wilt. Je hoeft je niet meer te haasten om terug te komen voordat de reclame voorbij is.