Soorten gouden sieraden

Goud staat er om bekend dat het niet roest en dat het een waardevol materiaal is. Op markten word goud verkocht voor een vaste prijs en daarnaast is goud ook erg duurzaam. Gouden sieraden gaan bijvoorbeeld jarenlang mee. Een gouden sieraad is dus echt iets wat je iemand geeft waar je veel om geeft, omdat het best een dure aankoop is en omdat het lang meegaat. Er zijn verschillende soorten gouden sieraden waar je uit kunt kiezen wanneer je gouden sieraden cadeau wilt doen. In dit artikel geven we je een paar voorbeelden:

Gouden ketting met diamant-accenten: Een gouden ketting met diamant accenten is echt iets voor vrouwen. Dit gouden sieraad is subtiel en charmant, maar heeft toch een stoere uitstraling vanwege het gouden gedeelte. Bovendien matcht het ook wel met ieder soort outfit.

Gouden ring: Een gouden ring zegt nogal wat. Ze worden vaak gebruikt als verlovingsringen of trouwringen. Is dit precies waar je naar op zoek bent? Zeg dan hoeveel je van hem of haar houd met een gouden ring.

Gouden oorbellen: Wanneer we “gouden sieraden” zeggen, denk je vaak meteen aan oorbellen; vooral omdat oorbellen vaak gedragen worden door zowel mannen en vrouwen. Het is dan ook een prima cadeautje.