Online herhalingen kijken van het programma Divorce

In het programma Divorce volgen we het leven van drie gescheiden mannen. De mannen wonen samen in een villa en hebben allemaal een eigen verhaal. Door Divorce te kijken kun je er achter komen wat de persoonlijke ervaringen van ieder personage is. Boudewijn, Joris en David zijn ondanks dat ze allemaal een erg verschillend karakter hebben nader samen gekomen in deze villa en zo ontstaat er een hechte vriendschap. Een echte “bromance”. Divorce is bedacht door Linda de Mol. Zij is tevens het brein achter “Gooische Vrouwen” en heeft in diverse interviews laten weten dat Divorce een mannelijke tegenhanger is van Gooische Vrouwen. Divorce gemist? Lees hier meer over het bekijken van een gratis herhaling van Divorce en lees meer informatie over dit populaire programma.

 

Het programma Divorce is geregisseerd door Will Koopman. Deze regisseur is vooral bekend van de film Terug naar de Kust en de programma’s Unit 13 en Divorce. Ze heeft ook meegewerkt aan Baantjer en natuurlijk Gooische Vrouwen. Ze heeft ook twee kleine bijrolletjes gehad in Gooische Vrouwen en de show Grijpstra & de Gier. Samen met Linda de Mol heeft ze veel succes gehad. Samen hebben ze shows zoals Divorce bekend gemaakt. Het idee van de Mol voor Divorce is tot haar gekomen tijdens het filmen van het laatste seizoen van het razend populaire programma Gooische Vrouwen. Doordat zowel Gooische Vrouwen als Divorce dezelfde regisseur en maker heeft voelen beide programma’s verschillend maar toch hetzelfde aan. De verschillen tussen deze programma’s zijn onder andere:

 

  • In Gooische Vrouwen zijn de hoofdpersonages vrouwen en is deze show gezet in het Gooi. In Divorce volgen we echter mannen en is niet bekend waar de locatie is waar ze zich bevinden. In Divorce wordt meer de nadruk gelegd op wat er gaande is in het leven van de mannen en ex-vrouwen en minder op geld en de locatie waar het programma zich afspeelt.
  • Het programma Divorce gaat om mannen en dat is terug te zien aan wat voor humor er wordt gebruikt. Er wordt vooral gebruikt gemaakt van vieze humor en vernedering.
  • In Gooische Vrouwen werden de hoofdkarakters zo weergeven dat ze altijd sympathie wekten. Je vond ze altijd aardig en had het beste met ze voor. De mannen en ex-vrouwen in Divorce worden allemaal veel “platter” weergeven: je krijgt naarmate het seizoen vordert steeds meer sympathie voor ze, maar er wordt niet voor je achtergehouden dat iedereen in het programma zijn slechte kanten heeft. Uitzending terug zien wanneer je Divorce gemist hebt? Doe het op onze website. Bekijk hier ook oudere afleveringen van vorige seizoenen.
  • Uiteraard speelt het programma Divorce zich niet af in het Gooi. Het is echter niet bekend waar het programma Divorce zich dan wel afspeelt, maar hier ligt niet de focus op. Het gaat meer om het verhaal in Divorce dan waar het zich afspeelt.

 

Er is informatie bekend over Chantal Janzen in het programma Divorce. Ze is wellicht niet meer te zien in volgende seizoenen vanwege haar drukke agenda (Chantal speelt ook in vele musicals en theatervoorstellingen).  Als ander personage is er gepraat over Katja Schuurman. Zij vervangt niet de rol van Janzen, maar zal misschien een ander personage spelen in dit programma. Ben jij benieuwd of dit nieuws waar is of niet en of de vervanger echt Katja zal zijn en niet een andere actrice? We zullen het te weten komen in de komende afleveringen van het programma Divorce. Is de nieuwe actrice bekend, maar heb jij een aantal aflevering van Divorce gemist? Ook dan kun je bij onze website terecht om gratis online herhalingen van Divorce te bekijken.